Marina Stavoren is uniek gelegen aan het Johan Frisokanaal (tussen het IJsselmeer en de Friese Meren). Het oude elfstedenstadje Stavoren ligt op loopafstand en in het bosrijke Gaasterland is het heerlijk fietsen. De haven biedt optimale faciliteiten voor het hele gezin.

Door de centrale ligging van de haven is een weekendje Vlieland of een dagje Enkhuizen goed te doen. En ook de Friese Meren liggen op steenworp afstand. Kortom: de ideale locatie voor uw schip.

Marina Stavoren biedt u goede voorzieningen en uitgebreide faciliteiten. In de jachthaven heeft iedere box een stroom- en drinkwateraansluiting. Het tankstation en de afzuiginstallatie voor de bilge- en fecaliëntank vindt u bij het havenkantoor. De sanitaire voorzieningen zijn verdeeld over twee toiletgebouwen en uw auto parkeert u op een bewaakt terrein.

In het hoofdgebouw treft u een overdekt zwembad, kleine fitnessruimte, een wasserette en een watersportwinkel met supermarktafdeling aan. In de supermarkt liggen iedere morgen verse broodjes voor uw klaar. Ook jonge zeilliefhebbers worden niet vergeten. Voor hen is er een speelweide met toestellen, een overdekte speelruimte en een kleine recreatieplas voor ze kunnen roeien en zeilen in optimisten. Via de havenmeester huurt u een fiets.


1
1
1
1
1
1
1
1
1

Neem contact op:

Middelweg 15