De haven voor de sportieve zeiler

Marina Stavoren Buitenhaven ligt direct aan het IJsselmeer, ten zuiden van het oude Zuiderzeestadje Stavoren. De haven heeft uitstekende faciliteiten die u een aangenaam verblijf garanderen. Door de centrale ligging is een weekend naar Vlieland of een dagje Enkhuizen goed te doen. Bovendien liggen de Friese Meren, na een schutting door de Johan Frisosluis, op een steenworp afstand.

Voor zowel kleine als grote schepen is Marina Stavoren Buitenhaven een perfecte haven. Dat is te danken aan de ruime opzet met een diepgang van 3.80 meter en ligplaatsen van 8 tot 25 meter. Alle boxen zijn voorzien van opstapsteigers en zijlijnen. Daarnaast beschikt iedere ligplaats over een stroomaansluiting van 16 amp. Op de steiger zijn meerdere drinkwatervoorzieningen aanwezig.

Een watersportwinkel, kleine supermarkt, een croissanterie (waar ’s morgens verse broodjes voor u klaarliggen), een speelweide met toestellen, zand speelschip en een (surf-)strand. Het is allemaal op de jachthaven te vinden. Net als een wasserette en goed bereikbare sanitaire voorzieningen.

Voor een overdekt zwembad kunt u terecht bij Marina Stavoren. En via het havenkantoor huurt u een fiets, terwijl uw eigen auto veilig op het bewaakte parkeerterrein staat.

Op het werkeiland – vlakbij het havenkantoor – zijn de dieselpomp, de trailerhelling en het afzuigstation voor de bilge- en fecaliëntank aanwezig. Ook de afdeling Yachtservice & Refit treft u hier aan.


1
1
1
1
1
1
1
1
1
1

Neem contact op:

Suderstrand 2