Skippered charter for groups and solo travellers

Volop genieten met Schipperscoöperatie de FrieseVloot

Een coöperatie van enthousiaste schippers met goed onderhouden traditionele zeilschepen. Dat is de FrieseVloot. Wij willen je graag laten genieten van het leven aan boord. En van de mooiste bestemmingen. Beleef samen een onvergetelijke tijd op en rond het water!

Kom samen of boek per persoon

Voor ieder gezelschap biedt de FrieseVloot aantrekkelijke zeilarrangementen. Een dagje teambuilding met je collega’s op het IJsselmeer. Met vrienden een weekendje naar Terschelling. Beleef met je klas een onvergetelijke midweek naar Amsterdam. Zeil een week de horizon tegemoet met de leden van je club. Maak nieuwe vrienden tijdens onze meezeilreizen.

Prachtig vaargebied

Vanuit verschillende havens langs de Friese kust varen de zeilschepen van de FrieseVloot naar alle bestemmingen rond het IJsselmeer, de Waddenzee en in Friesland.

In overleg met onze schippers bepaal je zelf de bestemming. IJsselmeer: volop zeilplezier, gezellige havenplaatsjes. Waddenzee: Unesco wereld erfgoed, prachtige eilanden. Friesland: uitgebreid vaarwegennetwerk, intieme sfeer.

Prima catering & veelzijdige arrangementen

Zonder lekker eten geen goede zeilvakantie. De FrieseVloot heeft een compleet, heerlijk en eerlijk aanbod aan cateringmogelijkheden. Onze professionele koks maken veelal gebruik van streekproducten en zorgen ervoor dat je niets te kort komt. Je kunt het zeilen prima combineren met verschillende activiteiten op het gebied van cultuur, natuur en sport. We informeren je graag over onze arrangementen.

Traditioneel én comfortabel 

Met de schepen van de FrieseVloot kom je op een unieke manier op de plaats van bestemming. Maar de schepen zijn óók jouw hotelaccommodatie en een sfeervolle plek waar je je prima kunt vermaken. Traditioneel van uiterlijk en tegelijk zeer comfortabel en van alle gemakken voorzien. Ervaar de actie en geniet van de rust aan boord. Al eens gedacht aan een drijvende hotelaccommodatie op locatie? Ook leuk!

 


2
2
2
2
2

Neem contact op:

Stationsweg 5, 8715 ES Stavoren