bij Van den Brink Tabak&Gemak, Souvenirs, Speelgoed en meer

bij Van den Brink vindt u verrassend veel! Alles voor uw post, tot en met een pen om uw kaartje mee te schrijven. U kunt bij ons een gokje wagen met één van de loterijen.  Niks gewonnen? Schaf een hengel en toebehoren aan bij ons en vang uw eigen visje voor op de barbecue! Voor de buurvrouw die op de poezen past koopt u een leuk, typisch Stavers, Fries of maritiem souvenir. De liefhebbers van nostalgie (en dan vooral oude VW modellen) kunnen hun hart ophalen….

Voor op en aan het strand hebben we veel vermaak in de vorm van luchtbedden, zwembanden, ballen, balspelletjes en parasols voor als de zon te heet wordt. Gaat u morgen in een Friese zwemshort of bikini naar het strand? Vergeet ook niet een zonnebril en zonnebrandcréme mee te nemen.

De kinderen hebben ruime keus uit speelgoed voor groot en klein. Als de regen een dagje aanhoudt kunt u terecht voor knutsel- en tekenspullen. En poncho’s als u toch het skûtsjesilen wilt kijken vanaf de dijk……Voor uw fototoestel hebben we geheugenkaartjes en batterijen. De telefoon opwaarderen kan ook, een nieuw oplaadsnoertje is ook bij ons verkrijgbaar.

Ma-Zat geopend vanaf 8.30 uur!

 

    -PostNL-tabak&gemak-Loterijen-kranten-kaarten-schrijfwaren-souvenirs-(zomer)speelgoed-hengelsport-batterijen-kinderboeken-huishoudelijk-retro geschenken-drogisterij artikelen-

-PostNL-Tabak-Lotterien-Deutsche Zeitung-Postkarten-Schreib Zeug-Souvenirs-Spielzeug-Angelausrüstung-Batterien-Haushalt-Retro geschenke-Drogerie Artikel-

 


Neem contact op:

Smidstraat 3, 8715 HS Stavoren